Telefoon met Xbox One kado

xboxBij het afsluiten van een telefoon abonnement krijg je altijd een leuk kado. Helaas zijn het vaak smartphones die je misschien nog van je vorige abonnement hebt liggen. Een nieuwe telefoon met Xbox kado is dan misschien een veel leuker idee. Wie weet staat een nieuwe Xbox al een hele tijd op het verlanglijstje van je kind? Of wil het hele gezin al heel lang een nieuwe Xbox. Bij een telefoon met Xbox kado krijg je de nieuwe spelcomputer helemaal gratis bij een nieuw telefoon abonnement. Je kunt de spelcomputer zelf uitzoeken en vervolgens kijken hoeveel belminuten je hierbij krijgt. Vaak is een telefoon met Xbox kado zelfs nog goedkoper dan een nieuwe smartphone. Je bespaart zo geld op je maandelijkse lasten en je krijgt een leuk kado.

Een telefoon met Xbox kado kan je helemaal zelf uitzoeken. Je kunt vaak kiezen uit een speciale starter pack van de Xbox 360. Hierbij krijg je een spelcomputer plus controller en een gratis spel. Je kunt zo direct aan de slag met een spel die je gratis kado krijgt bij je nieuwe Xbox 360. Dit soort starterspakketen kosten normaal veel geld, maar bij een gsm met Xbox kado bij abonnement krijg je het hele pakket gratis. Je krijgt dit pakket gratis tegen een prijs die je normaal gesproken niet eens betaald voor een Samsung smartphone plus abonnement. Dit is mooi meegenomen en je kunt zelf je gratis Xbox helemaal uitbreiden met extra games en controller. De telefoon met Xbox kado is zo een leuk verjaardagskado. Je hoeft zo zelf alleen nog het abonnement af te sluiten en een paar losse games te kopen. Zo heeft je kind een luxe nieuwe spelcomputer en de games krijgt je kind voor het geld dat je normaal totaal voor zijn of haar verjaardag besteed.

250 GB opslagruimte

Als je dol bent op gamen dan is een telefoon met Xbox kado waarschijnlijk veel leuker dan een nieuwe smartphone. Als eerste krijg je de spelcomputer gewoon gratis bij een tweejarig abonnement, maar als tweede zijn er games verkrijgbaar voor het hele gezin. Je kunt de Xbox tevens gebruiken als een soort multimedia systeem. Op de 250 GB opslagruimte kan je foto’s of HD films zetten. Deze films kan je eventueel rechtstreeks streamen vanaf je Windows computer. Zo kan het hele gezin een film kijken die oorspronkelijk op je computer staat. Naast het kijken van films kan je natuurlijk ook genoeg games spelen. Zoals het bekende voetbalspel Fifa of de first person shooter Halo. Het zijn slechts een paar mogelijkheden van de spellen op de xbox.

Gsm met Xbox kado

Wil je een telefoon met Xbox kado voor het hele gezin? Kies dan zelf voor een nieuwe spelcomputer met bijvoorbeeld Xbox Kinect. De Xbox Kinect lijkt veel op de Wii en werkt net als bij de bekende spelcomputer van Nintendo op jouw beweging. Je sluit een speciale camera en jouw lichaam wordt ineens de controller. Iedere beweging wordt geregistreerd en door te bewegen kan je verschillende spellen spelen. Xbox Kinect is vooral een leuk spel om met het hele gezin te spelen. Zo kan iedereen meedoen in de multiplayer modes. Denk bijvoorbeeld aan Lets Dance waarbij je mag dansen tegen je familieleden. Kan jij de danspassen uit de bekende videoclips het beste nadoen? Dan krijg je de hoogste scoren. Dit soort spellen doen het altijd leuk om met meerdere mensen tegelijk te spelen. Een telefoon met Xbox kado is zo ontzettend leuk om weg te geven aan het hele gezin. Zo kan iedereen een spelletje spelen op de nieuwe Xbox 360 voor een klein prijsje namelijk alleen een nieuw telefoon abonnement.

Bekijk Xbox acties