Telefoon met Wii U kado

Wii uEen telefoon met Wii U kado is een nieuw telefoon abonnement waarbij je gratis een spelcomputer kado krijgt. Je kan je kinderen zo verassen met een nieuwe Wii U voor hun verjaardag. Zo heb je geen vermogen nodig om een Wii U kado te geven. Bij een telefoon abonnement krijg je de spelcomputer helemaal gratis. Het kost je helemaal niets het enige dat je hoeft te doen is een telefoon abonnement afsluiten. Dit is natuurlijk mooi meegenomen als je opzoek bent naar een leuk origineel kado voor een verjaardag. Je krijgt de spelcomputer direct gratis thuisbezorgt na het afsluiten en ingaan van je nieuwe telefoon abonnement. Vaak betaal je nog minder voor een telefoon met Wii U kado dan voor een nieuwe smartphone. De kosten van de nieuwste smartphone liggen een stuk hoger dan een spelcomputer als de Wii U.

Abonnement de nieuwste spelcomputer van Nintendo

Een telefoon met Wii U kado klinkt als een leuk voordeel. Maar wat krijg je voor een spelcomputer als je een telefoon met Wii U kado kiest? Je krijgt bij dit abonnement de nieuwste spelcomputer van Nintendo. Het is eigenlijk een upgrade van de populaire Wii. Met de Wii U is het voor het eerst mogelijk om in Full HD games te spelen. De animaties van de computer games schitteren op het beeldscherm. Voorheen was het nog niet mogelijk om Mario echt mooi op je grote beeldscherm te krijgen. Met de komst van de Wii U is dit voor het eerst mogelijk. Daarnaast heeft de Wii U uiteraard een prachtig assortiment met spellen zoals je gewend bent van de spelcomputer. Je kunt de vertrouwde Mario spellen en natuurlijk de Zelda spellen spelen op de spelcomputer. Door het grote aanbod zijn er spellen verkrijgbaar voor het hele gezin. Zo kan iedereen met veel plezier meedoen op de gratis Wii U.

Voor Wii?

Een telefoon met Wii U kado is vaak niet alleen een leuk kado voor jezelf. Je zult merken dat het hele gezin met veel plezier op de spelcomputer gaat spelen. De spellen die voor de Wii U ontworpen zijn staan bekend om de uitgebreide multiplayer. Zo kan je de bekende spellen vaak met meerdere personen spelen. Zelfs de bekende klassieker Mario speel je nu met vier personen. Eén van de spelers kan aan de slag met de tablet controller terwijl de rest met de oude Wii controllers aan de slag gaat. Een telefoon met Wii U kado brengt zo extra gezelligheid naar huis. Je kunt zo weer met veel plezier een saaie zondagmiddag doorkomen. De telefoon met Wii U kado biedt mogelijkheden voor het hele gezin. Schuif de saaie spelletjesmiddagen aan de kant en kies voor digitale spelletjes die je samen de hele avond door kan spelen. De Wii U is voor het gezin absoluut de leukste spelcomputer van dit moment.

Compatibel met de oude Wii spellen

Een telefoon met kado betekend niet alleen dat je aan de slag gaat met de wat duurdere Wii U spellen. De spelcomputer is namelijk compatibel met de oude Wii spellen. Zo kan je gerust een oud spel kopen voor de Wii en net zoveel plezier eraan beleven op je nieuwe Wii U spelcomputer. Je kunt de oude Wii spellen vaak voordelig in de speelgoed winkel kopen of tweedehands in een gamestore. Uiteraard zijn ze ook nog gewoon nieuw verkrijgbaar, maar door de lage prijs is het extra leuk om een spelletje te spelen met oude Wii games. Het is allemaal mogelijk met de nieuwe spelcomputer van Nintendo. Een telefoon met Wii U kado kan je helemaal zelf online regelen. Je hoeft alleen nog een abonnement uit te zoeken en je Wii U wordt gratis thuisbezorgt bij het afsluiten van een nieuw abonnement.