Vodafone abonnement met kado

vodafoneVodafone is een provider met opties voor de standaard mobiele gebruiker en de smartphone gebruiker. De meeste abonnees kunnen al uit de voeten met een goedkoop standaard mobiel abonnement. Als je in het bezit bent van de nieuwste smartphone zoals de iPhone 5S of de Samsung Galaxy S5 dan kan je bij Vodafone een RED abonnement afsluiten. Dit is een abonnement speciaal afgericht op de uitgebreide smartphone gebruiker. Zo kan je gebruik maken van het snelle 4G netwerk en kan je onbeperkt smsen. Een RED abonnement is ook minimaal vastgesteld op 300 belminuten en onbeperkt smsen zodat je gewoon altijd bereikbaar bent.

Standaard abonnement Vodafone

Een standaard abonnement is vaak al voldoende voor de meeste goedkopere smartphone gebruikers. Zo krijg je al standaard 500 MB internet plus 300 bel en sms minuten. Als je minder wilt dan is dit mogelijk, maar als je meer wilt dan kan je kiezen voor een Vodafone RED abonnement. De looptijd van een Vodafone abonnement is gemiddeld twee jaar. Hierbij krijg je een scherp tarief die je gewend bent van Vodafone. Uiteraard kan je ook rekenen op een betrouwbaar netwerk met 4G mogelijkheid.

Gratis kado bij Vodafone

Een Vodafone abonnement kan worden afgesloten met een gratis smartphone of een leuk kado. Een Vodafone kado bij abonnement staat bekend als een keuze uit diverse kado’s. Het aanbod in kado’s is enorm groot, waardoor je altijd de keuze hebt uit diverse leuke gadgets. Zo kan je bij Vodafone kiezen voor gratis tablets, spelcomputers, laptops, computers, navigatiesystemen en zelfs nieuwe televisies. Vodafone is één van de meest uitgebreide providers als het gaat om kado abonnementen. Door deze ruime keuze is het vaak leuker om voor een gratis kado bij telefoon abonnement te kiezen in plaats van een nieuwe smartphone. Aan de meeste kado’s heb je jarenlang plezier terwijl een nieuwe smartphone na twee jaar al verouderd is.

Playstation 4 actie bij Vodafone

Een gratis Playstation 4 kado is misschien wel één van de grootste toppers op dit moment in het assortiment. De Playstation 4 is één van de populairste spelcomputers voor jong en oud. Helaas hangt hier een groot prijskaartje aan, maar gelukkig kan je met een nieuw telefoon abonnement een gratis Playstation 4 krijgen bij Vodafone. Er zijn weinig providers waarbij dit mogelijk is. Naast de Playstation 4 kado kan je nog kiezen voor diverse andere spelcomputer die je gratis kado kan krijgen bij een Vodafone abonnement.

Televisie kado bij Vodafone

Een Vodafone telefoon abonnement met een kado waar je nog jaren plezier aan kan beleven is absoluut een nieuwe televisie. Bij een tweejarig abonnement van Vodafone kan je gratis een 46 inch Philips televisie krijgen. Naast Philips kan je kiezen voor een nieuwe Samsung of LG televisie. Stuk voor stuk grote merken die je gratis bij een Vodafone abonnement krijgt. Je kunt met deze nieuwe televisie tientallen jaren in Full HD films kijken en de leukste series terug kijken. Ondanks dat je abonnement slechts twee jaar duurt kan je hier nog wel minimaal vijf jaar of langer plezier van hebben. De enige reden om de gratis televisie bij abonnement weg te doen na vijf jaar is omdat je een nieuwe kan krijgen bij een telefoon abonnement.

Een Vodafone kado abonnement is absoluut één abonnement met vele mogelijkheden. Je krijgt voldoende belminuten en een groot databundel. Daarnaast kan je gewoon nog genieten van de kwaliteit. Zo krijg je gewoon nog een 4G netwerk tot je beschikking ondanks dat je bij je abonnement een nieuwe televisie kado gekregen hebt. Online heb je de ruimste keuze uit nieuwe kado’s in combinatie met een Vodafone abonnement. Laat je verassen door de kwaliteit van de kado’s en de mogelijkheden van een Vodafone abonnement.

Vodafone acties