Gratis televisie bij abonnement

led-tvEen televisie kan iedereen natuurlijk wel goed gebruiken. Vooral als je oude televisie aan vervanging toe is. Een televisie met een grote beeldbuis kan natuurlijk echt niet meer. Je digitale televisie komt niet alleen niet meer tot zijn recht, maar uw stroomrekening begint ook aardig op te lopen. Een mooie grote LED televisie is een stuk zuiniger met stroom en de beelden zijn werkelijk prachtig. U krijgt een gratis televisie bij abonnement als u kiest voor een nieuw telefoon abonnement. In plaats van een nieuwe smartphone kunt u kiezen voor een nieuwe gratis televisie bij abonnement. U bepaald helemaal zelf welke televisie u gratis kado wilt krijgen en welk telefoon abonnement u hierbij wilt afsluiten. Zo heeft u altijd nog voldoende belminuten bij uw abonnement.

Gerenommeerde televisie merken uitkiezen bij een nieuw abonnement

Een gratis televisie bij abonnement dat kan nooit veel voorstellen zal u wel denken. Toch kunt u gerenommeerde televisie merken uitkiezen bij een nieuw abonnement. Zo heeft u de keuze uit LG, Philips, Samsung en Sony. U kunt al een gratis televisie bij abonnement krijgen vanaf 32 inch tot zelfs 50 inch. Ondanks dat u een nieuwe grote luxe gratis televisie bij abonnement krijgt, betaalt u niet veel meer dan voor een nieuwe smartphone. U heeft al een nieuwe televisie voor slechts € 26 per maand. Er is een grote kans dat u dit nu ook betaalt voor uw telefoon abonnement. Het wordt dus tijd om te kijken naar de mogelijkheden voor een gratis televisie bij abonnement. Want welke televisie is nu echt geschikt voor uw woning?

Het formaat van uw gratis tv

Het formaat van een nieuwe LED televisie is als eerste een kwestie van smaak. Sommige mensen vinden een grote televisie lelijk, andere zweren erbij. Naast een kwestie van smaak is het ook afhankelijk van de afstand. Een 50 inch televisie is natuurlijk prachtig, maar u moet er niet slechts 1 meter vanaf zitten. Dit is dus iets om rekening mee te houden bij het uitzoeken van een gratis televisie bij abonnement. De ideale kijkafstand is ongeveer drie keer het schermdiagonaal. Zo is de ideale kijkafstand van een 32 inch televisie ongeveer 2,5 meter. Bij een gigantische 50 inch televisie moet u dus iets meer dan 4 meter afstand houden. Bij een gangbare maat als 46 inch is dit al 3,5 meter afstand. Dit is handig om rekening mee te houden als u een televisie gaat kopen. Maar vooral als u een gratis televisie bij abonnement gaat uitzoeken. U zit minimaal twee jaar aan uw abonnement vast dus het is wel handig om direct een goede televisie uit te zoeken.

Verschil Full HD en HD ready

Een vraag die veel gesteld wordt over een televisie is nog altijd wat het verschil is tussen Full HD en HD ready. Als u de keuze hebt qua budget kies dan altijd voor Full HD. Bij een HD ready televisie bestaat de tv uit 720 x 576 beeldpunten. Als u kiest voor een Full HD televisie dan wordt er met gemak 1920 x 1080 beeldpunten behaald. Dit betekend dat uw televisie tot wel vijf keer scherper is dan een normale HD televisie. Mocht u dus de keuze hebben uit een HD ready televisie en een Full HD televisie ga dan altijd voor Full HD en niet voor HD ready. U zult hier absoluut geen spijt meekrijgen mits u geen digitale televisie thuis heeft of films kijkt.

Gratis televisie bij abonnement kunt u helemaal zelf uitzoeken. Tegenwoordig kunt u naast een scherp beeld ook nog kijken voor een smart televisie. Dit is een TV waarop u zelfs kunt internetten en apps kunt installeren. Zo heeft u nog veel meer mogelijkheden met uw gratis televisie, een echt mooie gsm met kado actie.

Bekijk televisie acties