Tele2 abonnement met kado

tele2Tele2 is een online provider die eigenlijk alleen via het internet zijn telefoon abonnementen aanbied. Door alleen online abonnementen aan te bieden is Tele2 vaak voordeliger dan andere providers. Een groot voordeel van Tele2 is dat bijna alles onbeperkt mogelijk is. Standaard heeft ieder abonnement onbeperkt internet. Dit is alleen wel in een lage snelheid van 64 KB per seconde. Dit is wel voldoende om gebruik te maken van WhatsApp en e-mail. Doe je voor de rest helemaal niets met je smartphone? Dan is dit echt voldoende om af te sluiten. Wil je meer dan kan je kiezen uit één van de vele databundels bij Tele2. De databundels kunnen worden afgesloten tot 4000 MB per maand. Als je hier overheen gaat dan wordt je terug gezet naar de 64 KB per seconde. Zo betaal je nooit voor een groot verbruik van MB’s.

Zoals al eerder gezegd kan Tele2 gebruikt worden voor alles onbeperkt. Zo kan je bij Tele2 een abonnement helemaal zelf samenstellen. Een abonnement is al af te sluiten vanaf 100 belminuten per maand tot maximaal onbeperkt. Uit je belbundel worden overigens ook je smsjes betaald. Kies je dus voor een onbeperkt bundel dan kan je ook onbeperkt smsen. Zo is alles onbeperkt mogelijk de online provider Tele2.

Opvallende acties bij Tele2

Doordat Tele2 een online provider is willen ze graag opvallen met acties. Het is dan ook de enige provider in Nederland met het grootste aanbod aan gratis kado’s. Bij het afsluiten van een nieuw telefoon abonnement kan je kiezen voor een gratis smartphone of een gratis kado. Bij een gratis cadeau kan je werkelijk uit van alles kiezen. Zo kan je kiezen voor een nieuwe gratis laptop, computer, tablet, televisie, home cinema set, navigatiesysteem of spiegelreflexcamera. Ondanks alle luxe kado’s blijft Tele2 vaak de voordeligste vergeleken met andere providers. Zo krijg je een nieuwe televisie voor hetzelfde geld als je maandelijks kwijt bent voor een smartphone kado abonnement. Van een televisie heb je vaak veel langer plezier dan een nieuwe smartphone. Het is zo een slimme investering en wie wil er nu niet een gratis televisie?

Tele2 + kado

Iedere maand komen er wel weer nieuwe Tele2 kado abonnementen bij. Het is de grootste provider in gsm met kado acties bij nieuwe abonnees. Het is zelfs mogelijk om een nieuw kado uit te zoeken als je een abonnement gaat verlengen. Naast de luxe kado’s kan je zelfs een leuk Tele2 kado abonnement afsluiten voor het hele gezin. Je kunt hierbij denken aan de nieuwe iPad Air waar het hele gezin direct gebruik van gaat maken. Maar je kunt ook denken aan een Playstation 4 waar absoluut iedereen met veel plezier op zal gaan spelen. Tele2 heeft zo voor ieder wat wils een leuke aanbieding met gratis kado. Je bepaalt zelf welk kado je gratis wilt krijgen en wat voor een abonnement je hierbij afsluit. Uiteraard krijg je standaard een goedkoop abonnement, maar dit kan je zelf verder uitbreiden met extra belminuten of databundels Uiteindelijk betaal je helemaal niets extra’s voor een gratis Playstation 4 of een gratis iPad Air. Het wordt alleen een lastige keuze welk kado je gratis wil krijgen bij een nieuw telefoon abonnement.

Een Tele2 abonnement met gratis kado kan je online afsluiten. Je kunt direct eerst een kado uitzoeken. Vervolgens bepaal je welk Tele2 abonnement hier het beste bij past. Het abonnement dat er het beste bij past sluit je af en voor je het weet ligt je gratis Playstation 4 op de deurmat. Je krijgt de gratis spelcomputer gewoon tegen dezelfde prijs als je normaal al voor je smartphone abonnement betaald. Alleen dit keer krijg je er een luxe spelcomputer voor terug.

Tele2 acties