Gratis tablet kado

tabletEen telefoon met gratis tablet kado is heel simpel een telefoon abonnement met een gratis tablet. Je krijgt een tablet kado door te kiezen voor een bepaald telefoon abonnement. De tablet wordt in plaats van een nieuwe smartphone kado gegeven bij een abonnement. Het is dus wel de keuze tussen een nieuwe smartphone of een tablet. De meeste zullen zeggen dat je aan een tablet meer hebt dan aan een nieuwe smartphone. Een tablet is namelijk een vervanger van de laptop. Alleen kan je hier nog veel meer mee en is de tablet mobiel in het gebruik. Zo kan je de tablet eenvoudig meenemen in je handtas. Als je een gsm abonnement met tablet kado gaat afsluiten dan kan je zelf het soort tablet uitzoeken. Je hebt de keuze uit twee bekende merken namelijk Apple en Samsung.

Gratis Samsung tablet

Als je een Samsung Smartphone hebt dan valt de keuze al snel op een Samsung tablet. De reden is dat je weet hoe het systeem precies werkt. Net als je smartphone draait de Samsung tablet op Android, waardoor je eenvoudig kan navigeren en Apps installeren. Je kunt bij een telefoon met tablet kado kiezen uit twee soorten tablets. Je kunt kiezen voor een Samsung Galaxy Tab of een Samsung Galaxy Note. De Samsung Galaxy Tab is eigenlijk het kleine broertje van de Note. Een ander groot verschil is dat je bij de Note met een stylus werkt en bij de Tab met je vinger. Dit is vooral een kwestie van wat je zelf fijn vindt. Als je de Samsung Galaxy Note gebruikt voor je werk dan kan een stylus prettiger werken. Zo is het mogelijk om met de Samsung Galaxy Note aantekeningen te maken door te schrijven op documenten. Stel je hebt tijdens de vergadering een pdf bestand dan is het een mogelijkheid om aantekeningen te maken met de stylus. Deze aantekeningen kan je opslaan en later nog een keer terugkijken. Het grote verschil tussen een Samsung en Apple tablet is vooral dat het eenvoudiger werken is. Zo kan je op de Samsung Galaxy Note en Tab software als Microsoft Office installeren. Dit is helaas op de Apple iPad niet mogelijk.

iPad Air en de iPad Mini

Een gsm met gratis tablet bij abonnement van Apple is mogelijk met de twee varianten de iPad Air en de iPad Mini. De iPad Air staat bekend om de revolutionaire manier van werken. De iOS software werkt vaak sneller dan de Android software en is bovendien virus vrij. Daarnaast werk je met een Retina beeldscherm dat gegarandeerd de mooiste kwaliteit Full HD van dit moment is. Zo kan je op je tablet de nieuwste films kijken in een prachtige Full HD kwaliteit. Daarnaast kan je de telefoon met tablet kado van Apple voor alle mogelijke werkzaamheden gebruiken. Er is software genaamd Pages voor je werk en je kunt ook internet bankieren of gewoon internetten. De telefoon met tablet kado is een leuke oplossing voor jong en oud. Het hele gezin kan de nieuwste games en Apps op de iPad spelen. De keuze tussen een iPad Mini of een iPad Air is vooral persoonlijk. Beide zijn goede tablets met dezelfde functionaliteiten. Alleen is de iPad Air voorzien van een groter Retina beeldscherm, waardoor je de Apps nog beter kan zien en films eenvoudig in Full HD kan kijken.

Een telefoon met kado + gratis tablet is vooral een leuke gadget voor het hele gezin. Je zal al snel merken dat je de tablet voor steeds meer werkzaamheden gaat gebruiken. Een tablet hoef je tenslotte niet op te starten en is al snel gebruiksklaar. Daarnaast voer je er eenvoudig dezelfde werkzaamheden mee uit als op een laptop.

Bekijk tablet acties