Gratis Samsung Galaxy Tab

samsung tabDe Samsung Galaxy Tab is de opvolger van de smartphone van Samsung. De tablet van Samsung gaat verder waar de smartphone van Samsung ophoud. Met een gratis Samsung Galaxy Tab kan je op een 10 inch beeldscherm alle taken uitvoeren die je normaal op een laptop zou doen. Het is een tablet met veel mogelijkheden en een uitgebreide Appstore waarin je de nieuwste software en games vaak gratis kan downloaden. Uiteraard wil je de tablet graag in je bezit hebben alleen hangt er een aardig prijskaartje aan. Met een gratis Samsung Galaxy Tab bij abonnement heb je geen geld voor een nieuwe tablet nodig. Je kunt de gratis Samsung Galaxy Tab online bestellen in combinatie met een telefoon abonnement. Zodra je deze hebt afgesloten krijg je de Samsung tablet gratis thuisbezorgd.

De allernieuwste Samsung Galaxy Tab gratis

Een gratis Samsung Galaxy Tab is uiteraard de allernieuwste versie. Je krijgt hem in plaats van een luxe smartphone bij een nieuw telefoon abonnement. De tablet is voorzien van een haarscherp Full HD beeldscherm. Een groot pluspunt vergeleken met andere tablet zoals Apple is dat er een volledige ondersteuning van flash is. Je kunt zo zelfs flash websites bekijken en de laatste Facebook games direct op je gratis Samsung Galaxy Tab spelen.

Multitasken op de Galaxy Tab

Multitasken en werken op je tablet behoort tot de basis van de gratis Samsung Galaxy Tab bij gsm abonnement. Dankzij de eenvoudige bediening kan je eenvoudig meerdere programma’s en Apps openen. Iets dat eerder nog als onmogelijk werd gezien maakt Samsung gewoon mogelijk. Dankzij de taak manager switch je eenvoudig van de ene app naar de andere. Daarnaast ondersteunt Samsung diverse Apps die handig zijn voor je werk. Zo heb je de mogelijkheid om het complete Office Pakket te installeren op je gratis Samsung Galaxy Tab. Zo wordt het mogelijk om werkzaamheden uit te voeren in Excel, Word en Powerpoint. Even snel een paar bestanden bijwerken kan nu heel eenvoudig op je gratis Samsung Galaxy Tab. Je kunt zo op je werk mobiel zijn, maar zelfs een paar werkzaamheden onderweg uitvoeren. Zo maak je even snel een presentatie Powerpoint ready terwijl je onderweg bent in de trein.

Apps op de Galaxy Tab

Als je de gratis Samsung Galaxy Tab vooral privé gebruikt dan zijn er ook genoeg leuke Apps en opties. Zo is er de Social Hub, waardoor je altijd en overal verbonden bent met je vrienden. Je kunt in een direct overzicht de laatste meldingen op Facebook en Twitter bekijken. Zo blijf je Social actief en je kunt direct de nieuwste foto’s en filmpjes op Facebook delen. Je maakt deze filmpjes met de prachtige Full HD filmcamera. Naast Full HD filmen maak je de mooiste foto’s met jouw gratis Samsung Galaxy Tab. Je hebt zo een film of fotocamera meer nodig dankzij de sensatie op het gebied van tablets.

Galaxy Tab als laptop?

De Samsung Galaxy Tab is de ideale laptop voor zowel thuis als op het werk. Je kunt de tablet prima als vervanger van je oude laptop meenemen. Het scheelt een hoop gewicht omdat je nu geen zware laptop meer in je tas hoeft te doen. Je kunt een gratis telefoon kado krijgen bij het afsluiten van een gsm abonnement. Bij het abonnement krijg je net zoveel belminuten als je al gewend was. Alleen dit keer krijg je gene nieuwe Samsung smartphone, maar een super snelle Samsung Galaxy Tab tablet. Je kunt de tablet natuurlijk voor jezelf bewaren of kado geven aan iemand binnen je gezin. Als de tablet al jaren op iemand zijn verlanglijstje stond dan kan je er zo goedkoop aankomen. Voor je het weet heb je een gratis Samsung Galaxy Tab in huis.

Bekijk Samsung Tab acties