Telefoon met Playstation 4 kado

playstation 4De Playstation 4 staat bij kinderen en volwassenen hoog op het verlanglijstje. Helaas is er één groot nadeel. Helaas kost een Playstation 4 enorm veel geld. Je moet denken aan een paar honderd euro voor een nieuwe spelcomputer. Dit geld heeft lang niet iedereen op zijn bankrekening staan. Door te kiezen voor een telefoon met Playstation 4 kado krijg je de nieuwe spelcomputer helemaal gratis. Je hoeft hier helemaal niets voor te doen behalve een nieuw telefoon abonnement af te sluiten. Dit abonnement is vaak net zo duur als je huidige smartphone abonnement. Hier krijg je een gsm met Playstation 4 kado voor terug.

Een telefoon met Playstation 4 kado

Een telefoon met Playstation 4 kado klinkt leuk, maar wat is het verschil met de oude spelcomputer? Een aantal leuke features van de gratis Playstation 4 hebben we hier op een rijtje gezet. Als eerste is er het systeem waarop de Playstation 4 draait. Deze is tot wel vier keer krachtiger. Dit maakt het creëren van mooiere games direct mogelijk. De graphics zullen op de Playstation 4 nog realistischer zijn dan op de Playstation 3. Je hebt zo echt het idee dat je in een film speelt in plaats van een computergame. Daarnaast is het geheugen flink uitgebreid naar 500 GB. Je hebt zo voldoende ruimte voor safe games, maar ook voor het opslaan van games.

Grootste verbeteringen van de Playstation 4 kado

Eén van de grootste verbeteringen aan de Playstation 4 is de nieuwe draadloze controller. Bovenop de controller zit een nieuwe knop de zogenaamde touchpad. Dit is een extra gevoelige knop waarmee een nieuwe manier van gamen mogelijk is. Daarnaast is de Playstation 4 met de nieuwe controller nog meer gericht op social medai. Op de spelcomputer zit een zogenaamde share knop. Met één druk op de knop deel je jouw prestaties of een video van je prestaties met je vrienden. Geef het een tag en laat jouw vrienden op Facebook weten waar je mee bezig bent. Het is met de Playstation 4 zelfs mogelijk om jouw game realtime te streamen op social media. Zo kunnen jouw vrienden live meekijken naar jouw prestaties. Bij een telefoon met Playstation 4 kado krijg je de nieuwe spelcomputer helemaal gratis bij een gsm abonnement.

Een gsm met Playstation 4 kado betekend niet alleen een verbeterde game ervaring. Zo kan je op de vernieuwde spelcomputer ook een groot deel exclusieve titels spelen. Denk aan Killzone, Destiny, Shadow Fall, Watchdogs en Knack. Natuurlijk speel je nog niet direct de nieuwste games want in het komende jaar verschijnen er nog veel meer exclusieve titels. Het is nu de tijd om jouw gratis Playstation 4 te bemachtigen door te kiezen voor een telefoon met Playstation 4 kado.

Playstation 4 kado gratis bij abonnement

Een telefoon met Playstation 4 kado kost zeker veel geld? Dit valt gelukkig reuze mee want de meeste telefoon abonnementen met een gratis Playstation 4 zijn net zo duur als een normaal abonnement. Sommige komen zelfs goedkoper uit dan hun huidige simonly abonnement. Het wordt nu dus echt de moeite waard om een gsm abonnement af te sluiten zodat je de gratis Playstation 4 zo snel mogelijk thuisbezorgt krijgt. Je hebt zo snel een nieuwe Playstation 4 in huis en je kunt profiteren van de mogelijkheden op je nieuwe Playstation. Direct zal je merken dat dit echt de nieuwe generatie van computer spellen is. De spellen zijn beter en de kwaliteit ligt een stuk hoger. Zo kan je echt op een spelcomputer van de nieuwe generatie spelen. Ga de uitdaging aan op je nieuwe Playstation 4 om te scoren met de nieuwste games van de populaire spelcomputer.

Bekijk Playstation 4 acties