Gratis iPad kado bij telefoon abonnement

ipadHeb jij weleens gedacht aan een iPad? Het is een handige vervanger van de laptop en je kan hem eenvoudig overal mee naartoe nemen. Maar het enige dat je tegen houd is de prijs van een iPad. Natuurlijk kost een nieuwe iPad slechts een fractie van een nieuwe laptop. Maar waarom zou je zoveel geld uitgeven aan een tablet? Als je er zo overdenkt dan is een gratis iPad natuurlijk een leuke optie. Een gratis iPad kost helemaal geen geld en je kunt er direct van profiteren bij het afsluiten van een telefoon abonnement. In plaats van een nieuwe smartphone kan je dit keer een gratis iPad bij abonnement uitzoeken.

De nieuwe gratis iPad

Een gratis iPad is natuurlijk heel erg leuk. Maar wat heb je aan een nieuwe gratis iPad? De iPad draait op het bekende IOS systeem van Apple. Dit is een systeem die bestand is tegen virussen. Zo kan je bekende hackers en virussen tegengaan door je laptop aan de kant te zetten en aan de gang te gaan met de iPad. De iPad is verkrijgbaar in een kleine variant en een grote variant. Op de grote variant kan je natuurlijk beter films kijken, maar het kleine beeldscherm is in principe niet hinderlijk. Vooral niet als je de iPad voor alle dagelijkse bezigheden gaat gebruiken. De gratis iPad kan je helemaal zelf uitzoeken. Je kunt dus online kiezen voor een iPad mini of een gratis iPad Air.

iPad voor creatieve gebruikers

Als je een formaat hebt gekozen dan kan je genieten van alle uitgebreide functies. De iPad is er vooral voor creatieve gebruikers. Zo zit er in de iPad een Full HD filmcamera ingebouwd. Met deze filmcamera kan je alle vakantie filmpjes maken zoals jij dit graag wil zien. Deze vakantiefilmpjes kan je hierna direct monteren op de iPad. Zo zit er standaard op de nieuwe iPad Air en iPad mini de nieuwe iMovie software. Met deze software kan je de filmpjes achter elkaar zetten en monteren. Je kunt er stukjes uitknippen, toevoegen, effecten aanbrengen of muziek onderzetten. Binnen een handomdraai maak je de leukste vakantiefilm. Deze vakantiefilm kan je direct delen met je vrienden via Youtube of via de computer branden op een DVD. Je kunt zo onderweg naar huis jouw vakantiefilm al in het vliegtuig monteren. Dit is een prachtig stukje techniek in de gratis iPad.

Naast de handige creatieve apps heb je natuurlijk direct toegang toot de Appstore. Dit is de veel geprezen winkel van Apple waar je diverse software en games kan downloaden. Met de software wordt het mogelijk om onderweg te gaan werken of nieuwe dingen uit te vinden op je tablet. De games zijn zowel voor kleine kinderen als volwassenen uitermate geschikt om de tijd mee door te brengen. Zo kan de iPad een ideaal middel zijn voor onderweg. Je kinderen kunnen zo uren zoet zijn op hun gratis iPad.

iPad kado bij telefoon abonnement

Een gratis iPad bij abonnement is natuurlijk leuk om kado te geven. Je kunt de iPad die je kado krijgt bij een telefoon abonnement zo weggeven aan je eigen kinderen of aan je partner. Je zal direct merken dat je uren plezier kan beleven aan de nieuwe tablet. Al snel merk je dat de laptop steeds vaker links blijft liggen en je veel sneller even de iPad pakt. Je zal al snel veel gebruik gaan maken van de nieuwe tablet van Apple. De meeste mensen gebruiken de iPad dan ook als vervanger van de laptop. Het werkt sneller omdat je de tablet niet hoeft op te starten en je kan de iPad eenvoudig meenemen in je tas. Zo wordt mobiel werken een stuk eenvoudiger gemaakt met een gratis iPad.