GSM abonnement met kado

gsm abonnementAls je regelmatig gebruik maakt van je mobiele telefoon dan is een GSM abonnement een slimme oplossing. Het is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag per maand belminuten, smsjes en een databundel krijgt. Bellen, smsen of internetten met een GSM abonnement is vaak een stuk voordeliger dan een prepaid kaart. Prepaid is vaak bedoeld voor mensen die heel zelden een berichtje sturen. Vaak wordt er gedacht dat je voor een GSM abonnement veel moet bellen. Tegenwoordig kan je een abonnement helemaal zelf samenstellen. Je hoeft dus niet meer verplicht heel veel te bellen. Zo kan je zelfs een GSM abonnement samenstellen zonder belminuten. Je kunt dan vaak onbeperkt smsen en gebruik maken van de databundel. Als je wil bellen dan wordt dit gewoon als buiten de bundel berekend. Je betaalt zo net als bij Prepaid alleen als je echt belt. De andere handelingen zijn vaak een stuk goedkoper dan je gewend bent en dit maakt een GSM abonnement voordelig.

Gsm abonnement online afsluiten

Een GSM abonnement kan je online vaak snel afsluiten. Meestal kan je een abonnement helemaal zelf samenstellen. Zo bepaal je online het aantal belminuten, smsjes en de databundel. Als je een abonnement hebt samengesteld dan kan je deze vergelijken met andere providers. Vaak zit hier nogal een prijsverschil in. Zo kan één provider heel duur zijn terwijl een ander vrij goedkoop is. Het is dus slim om even te kijken welke provider echt goedkoop is. Als je geen belbundel neemt qua belminuten dan is het slim om te kijken naar de buiten de bundel kosten. Sommige providers vragen veel geld als je een keer buiten de bundel belt. Het kan dan slimmer zijn om een 100 belminuten abonnement te nemen. Mocht er nood aan de man zijn dan kan je gratis bellen met je GSM abonnement.

Twee manieren

Een GSM abonnement kan je op twee manieren afsluiten. Je kunt kiezen voor een simonly abonnement of een GSM abonnement met kado. Bij een simonly GSM abonnement krijg je alleen het abonnement zelf. Je krijgt er dus geen smartphone bij kado of een ander leuk kado. In plaats van een leuk kado krijg je een korting op je abonnementskosten. Vaak betaal je hiervoor een stuk minder, maar je moet nog wel zelf de smartphone kopen. Het ligt er dus even aan wat nu precies voordeliger is. Als je kiest voor een GSM abonnement met kado dan kan je kiezen uit een nieuwe smartphone of een luxe kado. Met een luxe kado kan je werkelijk van alles kiezen. Zo kan je kiezen voor een nieuwe gratis televisie of een gratis iPad. Het zijn slechts een paar opties van een GSM abonnement met kado. Zo bepaal je zelf wat voor een kado je wilt krijgen bij een nieuw GSM abonnement. Haal hier je voordeel mee en bespaar veel geld op je kado abonnement.

Tegenwoordig zijn er veel GSM abonnementen die geen smartphone meer kado geven. In plaats van een luxe smartphone krijg je nu een lease telefoon. Je betaalt hier bovenop je abonnement nog een vast bedrag per maand. Voor dit bedrag mag je twee jaar lang bijvoorbeeld een iPhone 5s lenen. Als de twee jaar voorbij zijn dan krijg je pas een nieuwe smartphone. De oude smartphone moet je weer inleveren. Je mag de smartphone in tegenstelling met vroeger dus niet zelf houden. Door deze nieuwe regeling kan je veel beter voor een GSM abonnement met kado kiezen. Hierbij krijg je een abonnement met bijvoorbeeld een gratis Samsung Galaxy Tab of een gratis Playstation 4. In tegenstelling tot de smartphone die je later weer moet inleveren mag je dit kado wel gewoon zelf houden.