Telefoon met computer kado

dell-computerEen nieuwe computer is vaak een grote investering. Natuurlijk doe je al snel een paar jaar met een computer. Toch kost een computer nog steeds erg veel geld. Als je kiest voor een telefoon met computer kado dan kan je gratis een nieuwe computer uitzoeken. Je krijgt de computer kado bij een nieuw telefoon abonnement. In plaats van een nieuwe smartphone kan je kiezen voor een nieuwe computer. De computer kan je helemaal zelf online uitzoeken. Vervolgens kan je online zien wat voor een abonnement hierbij hoort. Uiteraard betaal je voor een telefoon met computer kado niet meer dan voor een dure smartphone. Een nieuwe Samsung Galaxy S5 kost al snel ruim € 600 voor een telefoon abonnement. Voor dit geld heb je een prachtige nieuwe computer kado. Door te kiezen voor een nieuwe computer krijg je vaak korting op je telefoon abonnement en een gratis computer thuis bezorgt.

Gratis computer, laptop of tablet?

Wat is eigenlijk het voordeel van een computer? Tegenwoordig kiest iedereen veel eerder voor een laptop of tablet. Voor de gewone huis, tuin en keuken werkzaamheden is een laptop of tablet inderdaad genoeg. Maar voor sommige werkzaamheden heb je iets meer kracht nodig dan een tablet. Stel je kind is dol op computer games spelen. De meeste games zijn niet haalbaar op een tablet en sommige laptops kunnen deze krachten ook niet aan. Door te kiezen voor een telefoon met computer kado kan je kind weer fulltime gamen. Het spelen van games wordt dankzij de krachtige computers weer gewoon ondersteund. De meeste computers hebben namelijk veel meer interne kracht dan een laptop of tablet. Tenzij je een hele dure laptop uitzoekt, maar dan ben je met een nieuwe computer vaak goedkoper uit.

Als goedkope computer

Een gsm met kado is ideaal als je een goedkope computer zoekt. Naast de gratis prijs kan je de computers online met elkaar vergelijken. Vaak kom je bij een telefoon abonnement een onbekend merk tegen. Dit maakt in principe niets uit zolang er wel merk onderdelen in de computer gebouwd zitten. Denk hierbij aan een Intel of AMD processor. Of een NVIDIA, Intel videokaart in plaats van een onbekend merk. Als je een game computer zoekt dan is het handig om even op de achterkant van games te kijken. Wat heb je minimaal nodig voor een goede game computer? Vervolgens is het slim om hier iets boven te gaan zitten zodat je telefoon met computer kado voorlopig nog wel even meekan.

Naast de hardware kan je ook nog kiezen voor een dvd brander. Door een dvd brander in te bouwen kan je de computer ineens voor nog veel meer zaken gebruiken. Zo kan je de telefoon met computer kado gebruiken voor het branden van vakantie filmpjes of het monteren van films. Vaak heb je hier wat meer vermogen voor nodig vergeleken met een standaard laptop. Door gebruik te maken van een telefoon met computer kado actie kan je zelf een computer met DVD brander uitzoeken. Als je in de duurdere klasse computers gaat kijken dan kom je zelfs een blu ray brander tegen. Het enige nadeel hieraan is wel dat een blu ray brander veel duurder is in schijfjes dan een dvd brander. Het voordeel is dat je hier veel meer films op kwijt kan.

Een telefoon met computer kado kan je direct online uitzoeken. Je bepaald zelf of je een nieuw telefoon abonnement uitzoekt of je huidige abonnement verlengt. Het is allemaal mogelijk en het mooie is dat je er een gratis computer bij kado krijgt. Voor je het weet krijg je jouw gratis computer thuis bezorgt en kan je ermee aan de slag.

Bekijk computer acties