Telefoon met compact fotocamera kado

fotocameraEen telefoon met compact fotocamera kado is misschien nog wel een veel leuker kado dan een nieuwe smartphone. Als je zuinig op je smartphone bent dan kan je hier gerust langer dan twee jaar meedoen. Waarom zou je dan opnieuw voor een nieuwe smartphone kiezen? Bij een telefoon met compact fotocamera kado kan je een nieuwe camera uitzoeken in plaats van een nieuwe smartphone. Je bepaald helemaal zelf welk merk en soort compact fotocamera je graag bij een abonnement wil krijgen. Als eerste kan je kiezen tussen een spiegelreflexcamera en een compact fotocamera. Het grootste voordeel van de laatst genoemde is dat de camera eenvoudig in je handtas past. Je kunt hem zo overal mee naartoe slepen als je op reis gaat of gewoon een leuk uitje maakt. Nog een voordeel is dat het een camera is die eigenlijk alles wel kan in een klein jasje.

Bij een telefoon met compact fotocamera kado wordt er vaak gelet op het aantal megapixels. Vaak wordt er gedacht dat het aantal megapixels de scherpte van de foto’s bepaald. Per definitie betekend megapixels niets meer of je een foto kan laten uitvergroten. De meeste compact fotocamera’s zijn voorzien van 10 megapixels wat voldoende is voor een gigantisch formaat foto. Als dit aanwezig is op je gratis compact fotocamera dan heb je voldoende megapixels om grote foto’s te maken.

Een telefoon met compact fotocamera kado moet natuurlijk wel een beetje van kwaliteit zijn. Je krijgt de fotocamera wel gratis, maar je moet er twee jaar meedoen voordat je eventueel een nieuwe kan uitzoeken. Het is dus wel belangrijk dat je haarscherpe foto’s kan maken. Hierbij is de optische zoom van een compact fotocamera enorm belangrijk. Je zal merken dat je regelmatig inzoomt bij het maken van foto’s. Als je zoomt dan lever je al snel in op de kwaliteit van de foto’s. Als je zelfs dan nog haarscherpe foto’s wil maken dan moet je letten op de optische zoom van de fotocamera. Een fotocamera met een optische zoom van 60 of hoger zou helemaal perfect zijn. Uiteraard telt hierbij hoe hoger, hoe beter de fotocamera.

Een telefoon met compact fotocamera kado staat erom bekend als een fotocamera voor amateurs. Dit betekend dat je vaak niet veel instellingen zelf kan aanpassen. Je zal het dus vooral moeten doen met standaard instellingen. Veel amateurs vinden dit wel handig zo kan je een nachtshot instellen als het donker is etc. Toch zijn er wel compact fotocamera’s waarbij je wel zelf de kwaliteit kan instellen. Zo kan je zelf de sluitertijd, iso waarde, kleur en diafragma instellen. Als je deze mogelijkheid hebt op de camera dan kan je de kwaliteiten optimaal benutten. Je krijgt zo net zoveel mogelijkheden als met een spiegelreflexcamera. Ideaal als je geen zin hebt om de grote camera mee te slepen, maar je wel de mogelijkheid wilt hebben om opties aan te passen.

Een telefoon met compact fotocamera kado betekend voor de rest vooral leuke opties die je dagelijks kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een LCD aanraakscherm, waarmee de bediening hetzelfde is als op een smartphone of tablet. Een andere optie is de mogelijkheid om Full HD filmpjes te maken met je compact fotocamera. Je kunt deze achteraf weer monteren op je computer. Daarnaast zijn er nog waterdichte fotocamera’s, waarmee je kunt duiken en de onderwater wereld kan ontdekken. Het is slechts een klein overzicht van alle mogelijkheden met je gratis compact fotocamera. Vergelijk dit dus goed als je de keuze hebt tussen verschillende fotocamera’s. Je wilt er natuurlijk wel lang plezier van hebben naast je telefoon abonnement.