Telefoon met Nintendo 3DS kado

3ds-marioEen telefoon met 3DS kado staat al jaren bekend als één van de leukste spelcomputers om een kind mee bezig te houden. Je kunt de 3Ds namelijk eenvoudig meenemen in je handtas. Zo kan je een kind zoet houden als ze zich verveelt. Dit is handig want de spelcomputer heeft van alles te bieden voor jong en oud. Naast leuke spellen voor kinderen heeft de 3Ds verschillende spellen voor volwassenen. Zo kan iedereen jong en oud veel plezier beleven aan de kleine spelcomputer op zakformaat.

Een telefoon met kado en 3DS is hetzelfde als de oude bekende gameboy. Alleen nu is de spelcomputer een stuk verder vooruit gegaan. Je krijgt nu geen ouderwetse gameboy kado, maar de nieuwste mini spelcomputer van Nintendo. Een telefoon met 3Ds kado betekend dat je een spelcomputer met touchscreen krijgt. Zo krijgen de spellen een nieuwe dimensie en extra mogelijkheden. Door met je stylus bepaalde bewegingen uit te voeren krijg je verschillende dingen voor elkaar. Daarnaast heeft de gratis 3DS een 3D modes. Hiermee is het mogelijk om de spellen in 3D te spelen. Het is de eerste spelcomputer met 3D functie en dit maakt het gamen natuurlijk extra leuk. Je krijgt zo een extra diepte in je spellen en soms lijkt het als of je midden in het spel zit.

Telefoon met 3Ds kado is leuk om te krijgen vooral door het grote aanbod aan spellen. Als je meerdere 3DS spelcomputers in huis hebt dan is het zelfs mogelijk om in multiplayer tegen elkaar te spelen. Speel bijvoorbeeld via je 3DS Mario kart tegen je vrienden. Dit is misschien wel de leukste multiplayer van allemaal. Je kunt zo tegen je vrienden aan de andere kant van de stad of in je eigen woning Mario Kart spelen. Neem het tegen elkaar op en race tegen andere vrienden in een grote multiplayer. Een telefoon met 3DS kado is helemaal afgestemd op het jonge publiek. Zo kan je niet een multiplayer met wildvreemde spelen. Je kunt het spel alleen spelen tegen mensen die je zelf hebt toegevoegd. Zo heb je een gebruikersnaam nodig van je tegenstander. Als je in dezelfde woning woont dan is dit natuurlijk eenvoudig aan elkaar te geven.

Telefoon met 3DS kado is altijd leuk om te krijgen. Je kan er samen veel plezier aan beleven en vele uurtjes mee doorbrengen. Dit is handig als je een lange reis maakt met de auto of het vliegtuig. Je kunt zo iedereen zoet houden met je eigen 3DS. Als je dus nog een spelcomputer tekort komt dan kan je kiezen voor een telefoon met 3DS kado. Je betaalt hiervoor veel minder dan voor een nieuwe smartphone. Alleen krijg je dit keer een leuke spelcomputer van Nintendo kado. Je krijgt hiermee direct veel leuke mogelijkheden om online te spelen samen met andere vrienden of gewoon thuis. Door het grote aanbod aan spellen is er van alles te doen voor zowel jong als oud. Iedereen kan zo van de nieuwe spellen op de 3DS genieten.

Een telefoon met 3DS kado is goedkoper dan een telefoon abonnement met een Samsung Galaxy S3. Je betaalt slechts een fractie en daarbij krijg je een luxe telefoon abonnement. Zo krijg je voldoende belminuten en een groot databundel zodat je kan internetten op je smartphone. Je kunt zelf een bepaald abonnement uitzoeken bij een telefoon met 3DS kado. Zo bepaal je helemaal zelf hoeveel MB internet voldoende is per maand. Je kunt bij een telefoon met 3DS cadeau kiezen voor een jaarabonnement of een twee jaarabonnement. Uiteraard betaal je met een jaarabonnement wel een stuk meer voor een gratis 3DS abonnement.